Om oss

Letar du efter en bil som passar din budget och ger enastående prestanda? Titta inte längre! Vi är din one-stop-shop för att hitta de bästa erbjudandena på högkvalitativa bilar. Med vårt omfattande nätverk av betrodda bilhandlare och års branschkunskap kan vi hjälpa dig att hitta drömbilen till ett pris du har råd med

Oavsett om du letar efter en snygg sportbil, en rymlig SUV eller en bränslesnål sedan, så har vi dig täckt. Vårt team av erfarna proffs arbetar outtröttligt för att hitta den perfekta bilen som uppfyller dina unika behov och preferenser. Vi förstår att köp av en bil är en betydande investering, vilket är varför vi strävar efter att göra processen så enkel och stressfri som möjligt.

Så varför vänta? Börja din bilköpsresa med oss idag och gör dig redo att uppleva spänningen att äga en högkvalitativ bil utan att spräcka banken. Med våra oslagbara priser och oöverträffad kundservice hittar du inte ett bättre erbjudande någon annanstans!

Välkomna till Yaab Auto i Karlskrona där du som kund står i högsta fokus, Vi utmärker oss genom att vi har lång erfarenhet av bilförsäljning . Kontakta oss för mer information! Vi samarbetar med MyMoney , och MoneyGo Ränta från 3,90%. För Räntefria lån 0% ränta kontakta säljare, 36 mån 0% Ränta upp till 100 000kr. Vi hjälper er med förmånliga garantier i samarbete med Autoconcept. Ärlighet och noggrannhet gäller för dig som kund så du skall känna dig trygg och säker med ditt nästa bilköp hos oss. Vi tar givetvis din bil i inbyte och gör en korrekt värdering, vill du sälja din bil på ett smidigt sätt så hjälper vi dig självklart med hela processen också .

Öppettider

Vår Öppetider: Mån- Fre 10.00- 18.00. Lör- 10.00-16.00. Söndag- Enligt överenskommelse

Våra värderingar

Är du på jakt efter en bil som passar din budget och ger utmärkt prestanda? Då har du kommit rätt! Vi är din kompletta lösning när det gäller att hitta de bästa erbjudandena på högkvalitativa bilar. Med vår omfattande nätverk av pålitliga bilhandlare och vår gedigna erfarenhet av branschen kan vi hjälpa dig att hitta den bil du drömmer om till ett pris som passar din plånbok

Hjärtligt Välkomna och övertyg er själva, just du kanske hittar din nästa bil hos oss

Yaab Auto